Bereid je voor op indringers

Vandaag de dag is het niet meer de vraag of je te maken krijgt met virussen en hackers, maar wanneer. Het is nu meer dan ooit noodzakelijk om jezelf en de informatie binnen jouw organisatie te gaan beveiligen. Wij helpen u met het opzetten van een beveiligde IT infrastructuur om elke dreiging van buitenaf zo goed mogelijk te kunnen opvangen.

IT security is een complex proces

Het IoT (Internet of Things) maakt dat alles voortdurend met elkaar in verbinding staat, hierdoor wordt het moeilijker en moeilijker om uw bedrijf en de informatie binnen uw bedrijf te beschermen.
Een firewall plaatsen of een anti-virus installeren alleen is niet genoeg, wij zorgen ervoor dat deze ook correct geconfigureerd en proactief in de gaten gehouden wordt.

IT security
IT security

Totale IT security oplossing voor jouw bedrijf

Onderstaand kan u al onze diensten terugvinden met betrekking tot IT security.

 

Endpoint security

Met endpoint bedoelen we toestellen zoals servers, laptops, tablets, smartphones of andere toestellen. We zorgen ervoor dat deze toestellen veilig in uw netwerk geïntegreerd kunnen worden. Om dit te verwezenlijken kunnen we terugvallen op verschillende technologieën in de markt. Afhankelijk van het toestel kiezen we voor een on-premise of cloudoplossing.

Data security

Personen binnen een bedrijf wisselen steeds meer informatie uit met contactpersonen. Deze uitwisseling gebeurt via verschillende kanalen zoals e-mail, WeTransfer, Dropbox en zoveel meer. Onze oplossingen zorgen ervoor dat jouw bedrijf veilig en operationeel blijft bij binnenkomende bedreigingen.

Infrastructure security

Om te communiceren via digitale kanalen heb je toegang nodig tot de buitenwereld, hierdoor wordt jouw digitaal adres bekend. Wij zorgen ervoor dat personen met slechte bedoelingen slechts op de digitale deur kunnen kloppen, zonder jouw IT infrastructuur te betreden.

Back-up

Ondanks alle maatregelen of vlak van IT security slagen hackers er nog steeds in om binnen te breken in bedrijven waardoor ze in staat zijn om al uw gegevens te versleutelen. Hierdoor is een back-up van essentieel belang. Dankzij onze oplossing is het mogelijk om zowel on-premise als in de cloud een back-up te maken die geëncrypteerd is zodat er een minimaal verlies van werk is.

Cloud security

Omdat meer en meer bedrijven bepaalde services in de cloud zetten dient er hier ook beveiliging voorzien te worden. De meest bekende clouddiensten zijn bijvoorbeeld Office 365, Azure en Amazon Web Services (AWS). Enkele belangrijke punten die wij voorzien zijn:

  • Multifactor Authentication (MFA): Hier heeft u naast uw gebruikelijke wachtwoord een andere soort van authenticatie nodig (SMS, Telefoonoproep, App, …)
  • Identity and Access Management: Bepaal welke gebruikers toegang mogen hebben tot bepaalde diensten in de cloud. Dit kan op basis van locatie, toestel, soort gebruiker en zoveel meer.
  • Wachtwoord vereisten: Configuratie van regels omtrent complexiteit van wachtwoorden.
    • Letters, cijfers en/of speciale tekens
    • De tijdspanne waarin een wachtwoord veranderd moet worden
    • Bijhouden van een wachtwoordgeschiedenis zodat dezelfde wachtwoorden niet gebruikt worden binnen een bepaalde periode.
IT security

Heb je vragen of meer informatie nodig?