Shot of Corridor in Working Data Center Full of Rack Servers and Supercomputers with Cloud Storage Advantages Icon Visualization.

Hybrid Cloud

Combineer je eigen IT infrastructuur met diensten in de cloud en profiteer van een flexibele omgeving die snel uitgebreid kan worden en uitermate veilig is.

server

Servers

Een fysieke of virtuele server nodig? Als partner van Dell en HP kunnen wij jouw IT-omgeving voorzien van state of the art servers.

storage

Storage

We bekijken met jou de oplossingen die mogelijk zijn omtrent het centraal opslaan van gegevens, hierbij houden we steeds rekening met veiligheid, continuïteit en integriteit zodat je productief kan blijven.

netwerk

Netwerken & Security

Een snel, betrouwbaar en veilig netwerk is een must in je organisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring op gebied van netwerken en firewalls zorgen wij ervoor dat deze 3 peilers aanwezig zijn binnen jouw bedrijfsnetwerk.

desktoplaptop

Laptops & Desktops

Wij installeren, configureren en onderhouden alle toestellen van eindgebruikers binnen jouw organisatie en zorgen ervoor dat je werknemers probleemloos kunnen werken aan de groei van je bedrijf.

backup

Backup

Wij helpen je in het vermijden van gegevensverlies door onze geautomatiseerde back-up oplossingen. Deze back-ups gebeuren op systematische tijdstippen gedurende de dag en worden lokaal in jouw bedrijf opgeslagen zodat ze meteen kunnen geraadpleegd worden indien nodig.

Heb je vragen of meer informatie nodig?